Meniu Bar

Serviciu à la carte

La Vanity Club oferim un serviciu à la carte: cea mai bună și mai largă selecție de băuturi fine și barmani profesioniști care prepară băuturi creative cu un talent formidabil pentru a vă satisface gustul precis și pentru a vă oferi o experiență unică. 

Experiența Vanity

Fiecare băutură ar trebui să fie unică și memorabilă, pe măsura oaspeților noștri! La Vanity Club ne concentrăm pe a face din fiecare ofertă de la barul nostru o adevărată experiență de băut, prezentând cele mai bune băuturi spirtoase premium cu  fructe proaspete de sezon și ierburi aromate.

Entertainment

Dj-ul și dansatoarele Vanity oferă cel mai bun mediu pe timp de noapte la toate caracteristicile de divertisment. Beaturile live de DJ ajută zilele răcoroase din Cluj să cedeze loc nopților fierbinți, în timp ce petrecerea se dezlănțuie deasupra luminilor orașului până la ora 5 a.m.

Pachete de grup

Vanity Club – cel mai exclusivist și intim gentlemen`s club din Cluj vă ține pe dumneavoastră și pe prieteni fericiți, iar pachetele de grup sunt concepute pentru a vă oferi o noapte incendiară!

Scroll to Top