a

Welcome to our Night Club

Vanity Club - locul unde fanteziile tale devin realitate

Situat în inima cartierului dinamic al vieții de noapte din centrul Clujului, în Piața Muzeului, Vanity este un gentlemen`s club select & inovator într-un concept de night club cu calitatea înaltă a unui strip club.  

Cele mai fierbinți și discrete nopți din oraș se trăiesc în Vanity Club, cu un spectacol distractiv, un sistem de sunet de primă clasă, băuturi sofisticate servite de personalul nostru atent la detalii și, bineînțeles, în compania exclusivistă a celor mai atrăgătoare, sexy și educate fete poliglote – o experiență unică de club.

Gentlemen's Club

Vanity Club este cel mai bine cotat gentlemen’s club, situat în inima cartierului de divertisment din Piața Muzeului a Clujului.

Lansat în 2023

Imaginat, poziționat și lansat în 2023, Vanity Club este alegerea absolut de neegalat pentru clientela cu discernământ care se află în căutare de tot ce este mai bun în divertismentul de seară.

Eleganță și lux

Un show complet al artiștilor și al dansatoarelor strălucește seară de seară în spațiul elegant, luxos și extrem de primitor.

Intimitate & Discreție

Celebritățile, sportivii, muzicienii, directorii și creatorii de tendințe de tot felul caută cele mai bune petreceri în viața de noapte din Cluj și îl vor găsi în spațiile intime, discrete și non-vulgare din Vanity Club. 

De la petreceri, evenimente tematice, show-uri erotice cu vedete din domeniu, până la evenimente private,  spectacole de dansuri la masă pentru publicul masculin, Vanity Club este de neegalat prin varietatea sa de oferte și opțiuni. 

Aici ai parte de o experiență de viață de noapte incomparabilă, unică și plină de energie!  

a

Fetele Vanity

Una dintre principalele atracții ale clubului este compania feminină imbatabilă care există în incintă.

 În cadrul echipei de frumuseți de top există o experiență îndelungată a dansatoarelor, care oferă un spectacol senzual, elegant și provocator în fiecare dintre variatele lor prezentări nocturne.
De la dansuri incendiare, mișcări provocatoare, show-uri erotice și lesbi, fetele Vanity te vor distra și îți vor îndeplini dorințele.  

Vrei să simți toată pasiunea și avântul emoțiilor?

Vino să trăiești experiența Vanity Club!

Scroll to Top